Rohkema info nägemiseks:

SURVEPESU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1895; jälgijaid - 16. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SURVEPESU OÜ kohta arvamuslugu!"

SURVEPESU OÜ hetkeolukord

Juba 1895 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Survepesu OÜ alustas tegevust 1993.aasta juulis survepesu-ja liivapritsitöödele spetsialiseerunud firmana. Aastatega on pakutavate teenuste valik laienenud. Lisandunud on kõrgsurvepesu, vesipiikamine, vesilõikus, lammutustööd, ehitusjäätmete vedu ja prahikonteinerite rent.

Teeme suure osa töödest ehitussektoris. Meil on Majandusministeeriumist väljastatud üldehitus- ja remonditööde tegevuslitsents ning

Muinsuskaitseameti tegevusluba arhitektuurimälestiste konserveerimiseks, restaureerimiseks, remondiks ja uurimiseks, samuti Harjumaa keskkonnatee- nistuse jäätmeluba. Sugugi mitte vähemtähtsad ei ole fassaadide hoolduspesu ja tööstussektori teenindamine.

Survepesu OÜ on saavutanud kindla koha oma teenuste müügiga teiste samalaadseid teenuseid pakkuvate firmade konkurentsis Eesti ja

Soome turumajanduses. Firma tugevuseks on oma ala tundev võimekas ja koolitatud personal ning kaasaegne kvaliteetne tehnika.

Survepesu OÜ on aastaid teinud koostööd Kaeser Kompressorit OY Eesti filiaaliga. Kaeser profiseadmed on Survepesu OÜ edu üks alustalasid.

Täidame oma tellimused täpselt ja peame alati kinni tööde tähtaegadest.

2015.aastal sai laienetud Soome turule. Kogu ettevõtte müügitulu moodustas 2022. aastal 1 206 519 eurot.

2023. aastal on plaanis jätkata samadel tegevusaladel ning eesmärgiks on säilitada, võimalusel suurendada ekspordi osakaalu. Seatud on plaan töö efektiivsuse tõstmiseks kõigis ettevõtte sektorites. Uuendada ja kaasajastada järjepidevalt ettevõtte kodulehte, et eksponeerida meie teenuseid ja võimekust.

SURVEPESU OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.